Ne demek?

Wiki Article

Binaların bünyesına yaraşıklı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yahut içsel zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Bir yangın çıkış kapısının birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve zahmetsiz bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını eğlemek bileğildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde tasarlanmıştır).

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde paha farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, mutabık fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, diğerleri yüksek fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın kapisinda panik pas kolu ürkü anında kapının haydi haydi açılması muhtevain kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangına karşı güvende yaşamak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların sevimli emniyetliğini bulmak için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla itimat teşkil etmekteyiz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile sair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından ali kalite, peklik, %100 projeye intibak ve iyi bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari dokuması başta geçmek üzere kullanım amacına ve kullanan isim skorsına bakılırsa tasarlanan bapdır. Aynı anda biraşkın insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift Yangın Çıkış Kapısı kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu allıkışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kadar binalarda yeğleme edilmektedir.

Montaj sürecinde uran olarak tüm kurallara yaraşıklı şekilde yerleştirilen yalnızca kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların cepheı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın mideindeki farklı bir oda kapısı da olur.

Aynı zamanda yangın kapısının olmazsa olmazları ortada; kapı aksesuarları da mevki kırmızııyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir puan da, birinci sınıf bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü kaliteli bir yangın kapısı, yangın esnasında elan uzun süre dayanır ve elan az tamirat gerektirir.

Report this wiki page